'Facility is ontzorgen.'

Wanneer u technische installaties in uw gebouw heeft, wilt u ook dat deze op elk moment 100% functioneert. Niets is zo vervelend als een systeem dat niet werkt, als u deze eindelijk een keer wilt gebruiken.

Denk aan bijvoorbeeld de zonweringsinstallatie; wanneer u de eerste warme zonnestralen op de gevel krijgt en deze blijkt niet te werken omdat er geen onderhoud aan is gedaan. Of uw camerasysteem heeft net geen opnamen gemaakt wanneer de erfstukken van uw familie werden ontvreemd.

Facility is het verzorgen en onderhouden van de techniek die in een gebouw of object aanwezig is. Van Gils techniek heeft jarenlange ervaring met het maken van onderhoudsplannen op maat. Een frequent onderhouden installatie heeft een langere levensduur en een hogere bedrijfszekerheid. Door het afsluiten van een onderhoudscontract bent u op dit gebied ontzorgd.

Van Gils techniek herkent en erkent het streven van haar opdrachtgevers om door de invoering van integrale prestatieovereenkomsten te groeien naar beheersbaarheid. Denk hierbij aan levering, installatie en prestatie-gericht onderhoud.

 

Informeer naar de mogelijkheden
Recente projecten Facility

van Gils techniek | Eenvoud door techniek