'1+1=3 bij een goede samenwerking.'

Ja maar… kan niet… niet mijn verantwoording…
Dit is niet de manier waarop wij met elkaar omgaan. Communiceren in oplossingen is de enige manier om een klantwaarde te genereren die een positieve impuls geeft aan een eindproduct.

Lean
Van Gils techniek is een lean organisatie. In een lean organisatie staat het begrip klantwaarde voorop. Alle energie en creativiteit is gericht op het leveren van extra klantwaarde. Daarnaast wordt er kritisch gekeken naar alle processen binnen het bedrijf die niet altijd direct een toegevoegde waarde voor de klant leveren. Uit deze strategie komen onze kerneigenschappen voort: Persoonlijk meesterschap, Werkplek optimalisatie, Continu verbeteren, Klantwaarde en Samenwerken.


 

Persoonlijk meesterschap
Persoonlijk meesterschap is alleen te realiseren met een gedegen opleiding en vaktechnische kundigheid. De technici van van Gils techniek beschikken over deze vaardigheden.Vanuit de lean organisatie is, met gevoel voor het vak elektrotechniek, een team aan specialisten beschikbaar om de meest uiteenlopende elektrotechnische projecten te realiseren.


 

Werkplek optimalisatie
Werkplek-optimalisatie is een voorwaarde voor het goed en soepel implementeren van lean in een productieomgeving. De werkplek begint bij de logistiek van materiaal en materieel. Denk hierbij aan de structuur, standaardisering en overzichtelijke ingerichte bedrijfswagens. Bij een goede werkplek-optimalisatie worden faalkosten en risico’s beperkt. Vanzelfsprekend verhoogt een efficiënte werkplek het welzijn en veiligheid van onze medewerkers én die van u.


 

Continue verbeteren
De werkwijze bij van Gils techniek brengt met zich mee dat iedereen binnen het bedrijf zich, naast het produceren van het product, ook bezig houdt met continue verbeteren. Verbeteren op zowel het gebied van producten en projecten als op werkwijzen en procedures binnen de organisatie. We staan met beide benen in de praktijk en steken onze handen uit de mouwen om concrete verbeteringen voor u te realiseren.


 

Klantwaarde
Natuurlijk zien we het succesvol behalen van een eindproduct als vanzelfsprekend. Maar is dit eindproduct het antwoord op de vraag? Hoe is het traject van ontwerp tot realisatie verlopen? Van Gils techniek beheerst het proces om tot een realisatie te komen van een eindproduct waarbij u optimaal wordt ontlast. Met oog voor invulling van de werkelijke behoefte.


 

Samenwerken
Leanplanning conform “one room concept’ is een vorm van samenwerken met alle betrokkenen aan een (deel) opdracht op dezelfde werkplek. Hierdoor is het mogelijk om optimaal van de verschillende specialisten gebruik te maken. Wat ten goede komt aan het eindproduct. Van Gils techniek zoekt samenwerking met bouwpartners die gebruik maken van deze techniek om snel gegevens uit te wisselen. Zo kan afstemming optimaal plaatsvinden. Met het bundelen van de competenties, kennis en ervaringen wordt er uiteindelijk een beter eindproduct neergezet. Die voegt direct meerwaarde toe voor de klant. 1+1=3. Als no-nonsens organisatie staan wij garant voor een optimale samenwerking met overige betrokkenen aan uw project.

‘Ons team kan continu verbeteren doordat er een open klimaat is en ruimte voor opbouwende kritiek.’

Marc Boelens

Uitvoerder

 

 

 

 

 

 

Lean-150x150
 

 

 

 

 

 

van Gils techniek | Eenvoud door techniek