'Waar onze focus ligt.'

NEN3140

De Nederlandse wet stelt dat elektrische installaties en apparaten veilig moeten zijn. En dat werkzaamheden met of aan deze installaties veilig moeten worden uitgevoerd. NEN 3140 voorziet in de nodige bepalingen die u kunt gebruiken om hieraan te voldoen. Het volgen van NEN 3140 is de best mogelijke manier om aan de relevante wet- en regelgeving te voldoen. Van Gils Techniek verzorgd de gehele NEN 3140 keuring met aanbevelingen.

Gira Domotica

Het Gira KNX-systeem is een intelligente oplossing voor de koppeling en aansturing van gebouwentechniek. De gerichte koppeling van apparaten en functies zorgt voor een merkbare verhoging van comfort, meer veiligheid en lagere energiekosten. In combinatie met de Gira HomeServer/FacilityServer app kan de complete gebouwentechniek gemakkelijk vanuit elke ruimte of onderweg worden bediend met smartphone, tablet of PC. Van Gils Techniek installeert, programmeert en onderhoud KNX systemen.

.

Commend systemen

Commend staat voor ‘s werelds toonaangevende communicatie- en beveiligingsoplossingen voor de bescherming van mensen, gebouwen en eigendommen. Met de nieuwste generatie Intercom 2.0-technologie bevoegdheden, modules en stations voor spraak, beeld- en gegevensoverdracht. In markten variërend van penitentiaire diensten tot aan de medische en gezondheidszorg, verkeersvoorzieningen en de bouw operators.

Brandmeldinstallaties

Een brandmeldinstallatie is een belangrijke schakel in de keten van voorzieningen voor brandveiligheid. Om een brandmeldinstallatie in goede conditie te houden is onderhoud en beheer van essentieel belang. Zoals vastgelegd in de norm voor onderhoud van brandmeld-installaties NEN 2654 deel 1. Ons productenaanbod is ontworpen om uw bedrijf, woning en uw familie te beveiligen. Onze toegepaste producten zijn toonaangevend in de markt. Van Gils Techniek installeert, programmeert en onderhoud brandmeld- en inbraaksystemen.

Van Gils Techniek | Eenvoud door techniek