'Waar onze focus ligt.'

NEN3140

De Nederlandse wet stelt dat elektrische installaties en apparaten veilig moeten zijn. En dat werkzaamheden met of aan deze installaties veilig moeten worden uitgevoerd. NEN 3140 voorziet in de nodige bepalingen die u kunt gebruiken om hieraan te voldoen. Het volgen van NEN 3140 is de best mogelijke manier om aan de relevante wet- en regelgeving te voldoen. Van Gils techniek verzorgd de gehele NEN 3140 keuring met aanbevelingen.

Gira Domotica

Het Gira KNX-systeem is een intelligente oplossing voor de koppeling en aansturing van gebouwentechniek. De gerichte koppeling van apparaten en functies zorgt voor een merkbare verhoging van comfort, meer veiligheid en lagere energiekosten. In combinatie met de Gira HomeServer/FacilityServer app kan de complete gebouwentechniek gemakkelijk vanuit elke ruimte of onderweg worden bediend met smartphone, tablet of PC. Van Gils techniek installeert, programmeert en onderhoud KNX systemen.

.

Commend systemen

Commend staat voor ’s werelds toonaangevende communicatie- en beveiligingsoplossingen voor de bescherming van mensen, gebouwen en eigendommen. Met de nieuwste generatie Intercom 2.0-technologie bevoegdheden, modules en stations voor spraak, beeld- en gegevensoverdracht. In markten variërend van penitentiaire diensten tot aan de medische en gezondheidszorg, verkeersvoorzieningen en de bouw operators.

 

Brandmeldinstallaties

Een brandmeldinstallatie is een belangrijke schakel in de keten van voorzieningen voor brandveiligheid. Om een brandmeldinstallatie in goede conditie te houden is onderhoud en beheer van essentieel belang. Zoals vastgelegd in de norm voor onderhoud van brandmeld-installaties NEN 2654 deel 1. Ons productenaanbod is ontworpen om uw bedrijf, woning en uw familie te beveiligen. Onze toegepaste producten zijn toonaangevend in de markt. Van Gils techniek installeert, programmeert en onderhoud brandmeld- en inbraaksystemen.

Laadpalen 

Het aantal elektrische auto’s groeit jaarlijks en de vraag om oplaadpunten logischerwijs groeit mee. Van Gils techniek verzorgt voor particulieren en bedrijven de installaties van een of meerdere laadpalen. Deze laadsystemen zijn meer dan een veredeld stopcontact maar zijn voorzien van intelligente systemen om het laadproces te verbeteren. Smart Charging services bijvoorbeeld, optimaliseert de laadstations door het verdelen van het beschikbare vermogen op een energie-efficiënte wijze.

CCTV camera-systemen

Camera’s zijn niet meer weg te denken rondom bedrijven en eigen terreinen. De camera-oplossingen van van Gils techniek zijn van hoge duurzame kwaliteit en worden stevig gemonteerd op wanden of palen. De beelden kunnen worden opgeslagen op full HD recorder met grote opslagcapaciteit. Het systeem is ingesteld zodat de recorder gaat opnemen bij de detectie van een beweging. De recorder wordt gekoppeld aan uw netwerk waardoor het mogelijk is om de beelden te bekijken via een PC, laptop, smartphone of tablet. Of natuurlijk op een losse monitor gekoppeld aan het systeem.

 

Van Gils Techniek | Eenvoud door techniek